Verbouwen en renovatie

Verbouwen en renovatie

Als allround bouwbedrijf vormt het verbouwen en renoveren van woningen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Een aanbouw aan uw huis, een dakopbouw, een dakkapel, een nieuwe badkamer of het vergroten van de woonkamer met een erker, zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Uw project wordt vooraf goed met u doorgesproken, waarbij wij alle mogelijkheden aangeven en daarover ons advies uitbrengen. Wijzigingen tijdens het bouwproces zijn voor ons geen probleem. Het gehele bouwtraject wordt begeleid door één persoon.

Naast een passende offerte draagt een strakke planning van de werkzaamheden bij aan een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie van u als bewoner. De knowhow en het vakmanschap van onze medewerkers garanderen een optimaal resultaat.

Recensies

Wij delen graag de ervaringen van onze klanten.

Het is altijd een plezier om met Liemersbouw samen te werken. Het zijn betrokken en meedenkende mensen en maken een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Bouwen zit in hun natuur en ze gaan voor een goed eindresultaat en een tevreden opdrachtgever.

Ir John Sluiter

Architect

Ik doe vanaf het allereerste begin zaken met LiemersBouw BV en leg mijn projecten daarbij in vertrouwde en vaardige handen. Meedenken, adviseren, slim begroten en vooral perfect uitvoeren staan in onze samenwerking centraal. Ik kan het LiemersBouw Team van harte aanbevelen!

Drs. A van de Kerkhof

Afgelopen september hebben wij een uitbouw laten plaatsen door Liemers prefab concepts. We zijn erg tevreden. Alles is strak volgens planning verlopen, ze denken met je mee ,werken hard en secuur! De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik zou dit bouwbedrijf zeker aanraden!

Angela Vink

Uitbouw

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Liemers Bouw. Meedenkend; netjes; houdend aan de planning; probleem oplossend en meedenkend; betrouwbaar en aan te bevelen als je thuis wilt verbouwen.

Gera Jansen

Totale interieur make-over te Arnhem

LiemersBouw BV heeft onze jaren 30 woning na aankoop volledig gerenoveerd. De offerte was compleet en helder. De ideeën voor een herindeling waren verassend. Zo hebben we op de zolder 2 ruime slaapkamers gecreëerd door plaatsing van een vaste trap en 2 dakkapellen. De werkzaamheden zijn volgens planning uitgevoerd zodat we op tijd konden verhuizen. Een renovatie met aandacht voor originele details en duidelijke communicatie.

Philip Petrie

Renovatie jaren '30 woning te Arnhem

LiemersBouw BV heeft bij mij voorjaar 2016 een verbouwing gedaan. Er is een speelzolder gerealiseerd en een prachtige loggia met een mooie stalen pui geplaatst met een industriele look. Het resultaat is waanzinnig geworden, mooie afwerking en de heren werken EN snel EN heel schoon. Hartelijk dank van een dagelijks blije klant. 

Susanne Koek

Interne verbouwing gemeentelijk monument te 's-Hertogenbosch

Het prefab concept werkt uitstekend, we hebben nog geen 1,5 week in de rommel gezeten, heerlijk! We genieten nog elke dag van onze mooie uitbouw. Bedankt!

Bob Kern

Uitbouw te Duiven

Bouwen is een moeilijk vak. Zoveel wensen van de opdrachtgever, zoveel steeds veranderende voorschriften en regels van de overheid, zoveel partijen die allemaal met elkaar samen moeten werken. En veel lastige architecten natuurlijk. Maar de heren van LiemersBouw BV slagen er steeds weer in om hun projecten op een goede manier te klaren. Goed meedenkend, flexibel plannend en alles voor een reële prijs . Ik beveel LiemersBouw BV altijd van harte aan bij mijn opdrachtgevers .

Harry de Noord

Architect BNA

LiemersBouw BV info

  • LiemersBouw BV
    • Mollevite 19, 6931 KE Westervoort
    • Postbus 185, 6930 AD Westervoort
  • Tel: 026 - 312 13 43
  • KvK: 52880524
  • BTW: NL8506.45.530.B01

Volg ons op sociale media!

Wij zijn actief op verschillende sociale media kanalen. Om up-to-date te blijven kan je ons het beste volgen op Facebook.

Bekijk ook eens Liemers Prefab Concepts!