Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Graag wordt LiemersBouw BV uw partner voor projecten in de utiliteitsbouw. Hierbij kan gedacht worden aan het bedrijfsleven, gezondheidszorg, scholen, gemeenten, beleggings- en vastgoedmaatschappijen.

Nieuwbouw, verbouw, en revitalisering van gebouwen en terreinen als ook renovatie, upgrading en onderhoud behoren tot onze werkzaamheden in de utiliteitsbouw. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij wij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van adviezen zullen voorzien, met als absolute doelstelling het bereiken van het best mogelijke resultaat.

LiemersBouw BV staat niet alleen open voor de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de bouwnijverheid maar past ze ook toe. Wij leveren een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget.

Een greep uit ons portfolio

Hieronder staan een aantal projecten die we hebben mogen realiseren.

Recensies

Wij delen graag de ervaringen van onze klanten.

Het is altijd een plezier om met Liemersbouw samen te werken. Het zijn betrokken en meedenkende mensen en maken een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Bouwen zit in hun natuur en ze gaan voor een goed eindresultaat en een tevreden opdrachtgever.

Ir John Sluiter

Architect

Ik doe vanaf het allereerste begin zaken met LiemersBouw BV en leg mijn projecten daarbij in vertrouwde en vaardige handen. Meedenken, adviseren, slim begroten en vooral perfect uitvoeren staan in onze samenwerking centraal. Ik kan het LiemersBouw Team van harte aanbevelen!

Drs. A van de Kerkhof

Diverse renovatieprojecten

Bouwen is een moeilijk vak. Zoveel wensen van de opdrachtgever, zoveel steeds veranderende voorschriften en regels van de overheid, zoveel partijen die allemaal met elkaar samen moeten werken. En veel lastige architecten natuurlijk. Maar de heren van LiemersBouw BV slagen er steeds weer in om hun projecten op een goede manier te klaren. Goed meedenkend, flexibel plannend en alles voor een reële prijs . Ik beveel LiemersBouw BV altijd van harte aan bij mijn opdrachtgevers.

Harry de Noord

Architect BNA

In samenwerking met LiemersBouw BV heb ik verschillende projecten uitgevoerd. Al tijdens de ontwerpfase wordt er goed meegedacht in zowel uitvoerbare als betaalbare oplossingen. De communicatie verloopt altijd in een prettige sfeer en ook over het uiteindelijke resultaat ben ik steeds uiterst tevreden. LiemersBouw BV kan ik van harte aanbevelen.

Dhr N. Moerke

Moerke Management BV

LiemersBouw BV info

  • LiemersBouw BV
    • Mollevite 19, 6931 KE Westervoort
    • Postbus 185, 6930 AD Westervoort
  • Tel: 026 - 312 13 43
  • KvK: 52880524
  • BTW: NL8506.45.530.B01

Volg ons op sociale media!

Wij zijn actief op verschillende sociale media kanalen. Om up-to-date te blijven kan je ons het beste volgen op Facebook.

Bekijk ook eens Liemers Prefab Concepts!