Onderhoud

Particulier woningbezit

U bent verhuisd en bent voornemens om uw nieuwe woning te verbouwen tot uw droompaleis? U wenst extra ruimte door middel van een dakkapel of een uitbouw? U wilt onderhoud plegen aan uw huidige woning zoals bijvoorbeeld het vervangen van de gevelkozijnen of het dak? In al deze situaties bent u bij LiemersBouw BV aan het juiste adres.

Gemeenten

Voor lokale gemeenten verzorgen wij alle voorkomende verbouw- en onderhoudswerkzaamheden van gemeentelijk vastgoed. Daarnaast voeren wij woningaanpassingen uit in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

“Slechts diegene mag slopen die iets beters kan bouwen.”

Mahatma Gandhi – Indiaas policitus 1869 – 1948

Beheerders / vastgoedeigenaren

In opdracht van diverse beheerders en vastgoedeigenaren voert LiemersBouw BV vele verbouwingen en renovaties uit aan diverse woningen, bedrijfscomplexen en winkels. De werkzaamheden vinden gedurende het hele jaar plaats en omvatten onderhoudswerkzaamheden, mutaties, schades, lekkages etc. De verbouwingen vinden plaats in zowel bewoonde als onbewoonde situaties. Communicatie en coördinatie zijn dan ook twee belangrijke onderdelen bij de uitvoering van deze werkzaamheden.

Machinaal timmerwerk

Op zoek naar machinaal bewerkt ambachtelijk en duurzaam timmerwerk? Wij leveren en plaatsen o.a. machinaal bewerkte kozijnen, geprofileerde deurbetimmeringen, geprofileerde gootlijsten, serres, dakkapellen, deuren en maatwerk trappen van hoge kwaliteit. Uiteraard altijd passend bij de stijl van uw woning of project. Wij werken alleen met materialen en houtbewerkingsmachines van hoge kwaliteit wat garant staat voor een prachtig resultaat.

LiemersBouw BV info

  • LiemersBouw BV
    • Mollevite 19, 6931 KE Westervoort
    • Postbus 185, 6930 AD Westervoort
  • Tel: 026 - 312 13 43
  • KvK: 52880524
  • BTW: NL8506.45.530.B01

Volg ons op sociale media!

Wij zijn actief op verschillende sociale media kanalen. Om up-to-date te blijven kan je ons het beste volgen op Facebook.

Bekijk ook eens Liemers Prefab Concepts!